Smažená rybí Masala

Ryby se jí především v Jižní Indii a jsou připravovány na tisíce způsobů. Pojďte s námi vyzkoušet jeden z nejjednodušších způsobů, jak připravit jídlo, které se podává jak na plážích v Goa, tak i v restauracích v Kerale.

bigstock-Top-View-Of-Spicy-And-Hot-Beng-281726584 

 

INGREDIENCE:

 

POSTUP:

Ryby zbavené kůže a odkostěné (zbavené páteře) nakrájejte na malé kousky. Osolte a nechte zhruba hodinu uležet.

Následně rozpalte trochu oleje v pánvi. Opatrně vložte vždy 2-3 kousky ryby a smažte 3-5 minut. Restované kousky vyndejte a zasypte kořením rybí Curry Masala. Na každý kousek položte tenký plátek másla, kousek citrónu a jídlo je hotové.

Jednoduché, rychlé a vynikající!

Můžete použít sladkovodní i mořské ryby, fantazii se meze nekladou.

 

Dobrou chuť! :)