Zimní koření do vína

Zahřejte se výbornou směsí na přípravu kořeněného vína. V zimě zahřeje, ale lze připravit i ve studené verzi, nebo přidat do čaje. Připravte si indickou obdobu oblíbeného "svařáku". 

 

Směs koření do vína obsahuje skořici, hřebíček, kardamom a zázvor.

 

Bez solí, glutamátů a jiné chemie

  • Čerstvé koření přímo z Indie
  • Ruční zpracování koření
  • 100% kvalita bez chemie a přidaných látek
  • Pěstováno i sušeno podle ajurvédských principů
  • Indičtí kořenáři jsou férově zaplaceni
  • Výrazná chuť a vůně
  • 10x větší množství oproti běžným pytlíkům s kořením

 

Svým nákupem podpoříte postavení žen v Indii a pomůžete rodině 7 sester z Jodhpuru udržet jejich obchůdek s kořením.

hmotnost
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Můžeme doručit do:
19.10.2021 19.10.2021 Zvolte variantu
Skladem Skladem Zvolte variantu
Kód: 456/100 456/200 Zvolte variantu
199 Kč 299 Kč od 199 Kč
Kategorie: Směsi koření
Novinka

Recept na "indický svařák" 

 

Nalijte víno do džbánu, přidejte zimní koření, můžete dochutit ještě nadrcenými kardamonovými oříšky, vanilkovým luskem a cukrem.

Všechny ingredience dejte do plátna, to zavažte a vložte do džbánu s vínem na 12 hodin. Za tuto dobu byste víno měli 4-5 krát zamíchat.

Poté vyndejte plátno a víno servírujte jako obvykle.

 

Pro horkou variantu:

Pokračujte v přípravě pomalým ohříváním vína v hrnci společně s kořením (nepřivést k bodu varu) cca 10-20 minut.

Lze používat i k přípravě čaje.

 

100% kvalita bez solí, glutamátů a jiné chemie

 

Čerstvé koření přímo z Indie

Sami pečlivě kontrolujeme kvalitu našeho koření. Se všemi dodavateli se osobně známe a známe i prostředí, ze kterého vám indické dobroty přivážíme.

 

Konkrétně toto koření vám přivážíme z rodinného podniku 7 sester v Jodhpuru, kde se tradice pěstování a zpracování koření dědí z generace na generaci. Firmu dnes vedou dcery majitele.

Příběh o jejich rodinné kořenářské tradici i jejich nelehkém postavení jako žen podnikatelek si můžete přečíst tady >>

 

Svým nákupem podpoříte právě je a postavení žen v Indii. Děkujeme.

  

 

Skladování

Koření je nutné po otevření řádně skladovat, aby si uchovalo svou úžasnou vůni i jedinečnou chuť. Zároveň díky dodržení zásad skladování koření zajistíte, aby si koření udrželo své vlastnosti po maximálně dlouhou dobu.

Jak správně uchovávat koření tak, aby vám zůstalo co nejdéle čerstvé, vám poradíme v článku tady >> 

 

 

Složení:

Skořice, hřebíček, kardamom, zázvor

 

Informace o dodavateli: Ms.Neelam, MV SPICES, Shop No.107, Naisarak Road, Jodhpur, India 

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: