Skořice mletá

 

Bez solí, glutamátů a jiné chemie

  • Čerstvé koření přímo z Indie
  • Ruční zpracování koření
  • 100% kvalita bez chemie a přidaných látek
  • Pěstováno i sušeno podle ajurvédských principů
  • Indičtí kořenáři jsou férově zaplaceni
  • Výrazná chuť a vůně
  • 10x větší množství oproti běžným pytlíkům s kořením

 

Svým nákupem podpoříte postavení žen v Indii a pomůžete rodině 7 sester z Jodhpuru udržet jejich obchůdek s kořením.

hmotnost
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Můžeme doručit do:
30.6.2022 30.6.2022 Zvolte variantu
Skladem Skladem Zvolte variantu
Kód: 96/100 96/250 Zvolte variantu
99 Kč 199 Kč od 99 Kč
Kategorie: Indické koření
skorice
Akce Tip

 

Popis:

Skořice je aromatická kůra skořicovníku, stálezelených tropických stromů. Vyrábí se z ní silice, tinktury, olej. Má kořenně-nasládlou chuť a příjemnou vůni, které jí dává zejména obsažená sloučenina cinnamaldehyd. 

 

Skořici můžete použít do čaje, vína, dortů, sladkostí či při vaření pokrmů bez zeleniny a masa.

 

Složení:

Aromatická kůra skořicovníku celá/mletá, bez chemických ošetření. Neobsahuje žádné přidané konzervanty ani dochucovadla.

 

Hmotnost: 100 gramů / 250 gramů

Koření je nutné po otevření řádně skladovat, aby si uchovalo svou vůni a chuť. Jak správně skladovat koření Made in India poradíme v článku tady. 

 

Původ: Jižní Indie

 

Dodavatel: 

Koření pochází z malé rodinné firmy v Jodhpuru, kde se tradice pěstování a zpracování koření dědí už v páté generaci. Firmu dnes vedou dcery majitele. Ženy mají v Indii jiné postavení a málokdy vedou nějakou firmu. Svým nákupem podporujete jejich působení v Indii. Více o příběhu 7 sester najdete na blogu

 

Recepty:

INDICKÝ RÝŽOVÝ PUDING

 

 

Informace o dodavateli: Ms.Neelam, MV SPICES, Shop No.107, Naisarak Road, Jodhpur, India 

 

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení