Jednodruhové koření

Jistě jste si v indických restauracích všimli barevného anýzu. Indové ho používají po jídle právě pro zdravé a lehké trávení a aby zamezili zápachu z úst. Užívá se lžička po...

Skořice, jeden ze zázraků Indie. Vyrábí se z ní silice, tinktury, olej. Bez solí, glutamátů a jiné chemie Čerstvé koření přímo z Indie Ruční zpracování koření...

Jedná se o bobule sklizené ve stavu částečné zralosti, následně se bobule ošetří jen rychlým usušením. Obsahuje vyšší množství peperinu.

Pepř je plodem pepřovníku černého, který pochází z Indie. Bez solí, glutamátů a jiné chemie Čerstvé koření přímo z Indie Ruční zpracování koření 100% kvalita...

Bílý pepř - bobule tropické liány Pepřovníku černého. Bez solí, glutamátů a jiné chemie Čerstvé koření přímo z Indie Ruční zpracování koření 100% kvalita bez chemie...

Obsahuje vyšší množství peperinu, díky kterému je jeho chuť silnější než chuť černého pepře. Bez solí, glutamátů a jiné chemie Čerstvé koření přímo z Indie...

Používá se k přípravě masa i zeleniny, je vhodný k dochucování polévek či rybích pokrmů. Římskému kmínu se původně říkalo kmín indický. Bez solí, glutamátů a jiné...

Jedna z nejdůležitějších ingrediencí indické kuchyně. Kardamom se používá jako koření pro sladká i slaná jídla, stejně jako tradiční ochucovadlo kávy a čaje. Nejlépe se skladuje...

Kardamom černý, hojně využívaný v orientální kuchyni. Bez solí, glutamátů a jiné chemie Čerstvé koření přímo z Indie Ruční zpracování koření 100% kvalita bez...

Zázračný, téměř univerzální pomocník. Voňavý hřebíček má nasládlou chuť, která často přechází do chutě příjemně hořké. Používá se ke kořenění sladkých potravin, rýže a...