Jednodruhové koření
Koření Made in India pochází z malé rodinné firmy v Jodhpuru, kde se tradice pěstování a zpracování koření dědí už v páté generaci.
Firmu dnes vedou dcery majitele. Ženy mají v Indii nelehké postavení a málokdy vedou nějakou firmu. O to raději jejich podnikání podporujeme. Více o příběhu 7 sester najdete na blogu >>>
Naše koření je pěstované podle ajurvédských principů a zcela čisté a přírodní, bez solí a glutamátů. Může se používat i do bezlepkové kuchyně.

Bez solí, glutamátů a jiné chemie Čerstvé koření přímo z Indie Ruční zpracování koření 100% kvalita bez chemie a přidaných látek Pěstováno i sušeno podle...

Hořčičné semínko je odpradávna známé koření z jednoleté hořčice seté, která se pěstuje i v Česku a je příbuzná řepce olejce. Semeno hořčice je kulaté, žluté, má štiplavou chuť....

Hořčičné semínko je odpradávna známé koření z jednoleté hořčice seté, která se pěstuje i v Česku a je příbuzná řepce olejce. Semeno hořčice je kulaté, žluté, má štiplavou chuť....

Koriandr je jedním z nejstarších využívaných koření. Mletý se hodí do různých omáček, k rybímu nebo grilovanému masu, do pečiva a taktéž do sladkých jídel. Přidává se také...

Bez solí, glutamátů a jiné chemie Čerstvé koření přímo z Indie Ruční zpracování koření 100% kvalita bez chemie a přidaných látek Pěstováno i sušeno podle...

Jedná se o bobule sklizené ve stavu částečné zralosti, následně se bobule ošetří jen rychlým usušením. Obsahuje vyšší množství peperinu. POZOR: Skladem poslední kus

Pepř patřil po dlouhou dobu k velmi drahocenným komoditám.

Pepř je plodem pepřovníku černého, který pochází z Indie. POZOR: Skladem poslední kus Bez solí, glutamátů a jiné chemie Čerstvé koření přímo z Indie Ruční zpracování...

Obsahuje vyšší množství peperinu, díky kterému je jeho chuť silnější než chuť černého pepře. POZOR: Skladem poslední kus 250g Bez solí, glutamátů a jiné chemie...

Kurkuma, kterou u nás najdete je pěstována i zpracována podle ajurvédských principů. Můžete si tak být jistí organickým původem, 100% kvalitou a čistotou. ...

Používá se k přípravě masa i zeleniny, je vhodný k dochucování polévek či rybích pokrmů. Římskému kmínu se původně říkalo kmín indický. Bez solí, glutamátů a jiné...

Jedna z nejdůležitějších ingrediencí indické kuchyně. Kardamom se používá jako koření pro sladká i slaná jídla, stejně jako tradiční ochucovadlo kávy a čaje. Nejlépe se skladuje...

Černá sůl nazývaná kala namak nebo sanchal. Nerafinovaná vulkanická sůl s výraznou chutí po vajíčkách. Používá se například jako koření do tofu. Bez solí, glutamátů...